Foto: Bildbyrån

Alexander Lindelöf är klar för spel i Timrå. Klubben presenterar på sin hemsida att den tidigare Brynäs-backen har skrivit på ett kontrakt för de närmsta två veckorna med klubben.

Serieledaren i Hockeyallsvenskan, Timrå, förstärker på backsidan. Klubben meddelar på sin hemsida att Alexander Lindelöf kommer att spela med laget under de närmsta två veckorna.

– Med skada på (Marcus) Hardegård och avstängning på (Leon) Lerebäck så behöver vi fylla på truppen och där kommer Alexander in. Han är en spelskicklig back som gjort det bra i HockeyAllsvenskan men som även har rutin från högre nivå. Vi tar in Alexander under dom två kommande veckorna till att börja med, säger Timrås sportchef Kent Norberg till klubbens hemsida.


Annons: ⇢ William Hill - Få 100 kr som freebet när du sätter in 200 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Alexander Lindelöf kommer senast från spel i Vita Hästen där han gjorde åtta matcher i Hockeyallsvenskan. Förra säsongen spenderade han i SHL med Brynäs. Han ser fram emot att komma till ett ångande Timrå och hoppas på ett längre kontrakt än det ingående på två veckor.

– Mitt mål är att komma in bra i laget, vinna varje match och sedan vill jag såklart vara kvar hela säsongen och vara med på resan som Timrå påbörjat, säger Alexander Lindelöf.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här