Foto: Bildbyrån

Örebro gjorde stor succé förra säsongen och har fortsatt på den inslagna vägen under årets säsong. Enligt uppgifter från SportExpressen uppvaktas nu Jörgen Jönsson av Davos i Schweiz. Jörgen Jönsson har dom senaste säsongerna varit assisterande tränare i Örebro tillsammans med Niklas Eriksson och Christer Olsson.

Jönsson har ett år kvar på sitt kontrakt med Örebro men enligt SportExpressens uppgifter finns det ett ömsesidigt intresse från han själv att hoppa på tränaruppdraget i Schweiz. Davos vill att Jönsson ska ta över som assisterande tränare till Christian Wohlwend. Enligt uppgifterna ska han redan ha haft videomöten med huvudtränaren och Davos klubbledning.

Jönsson själv avfärdar uppgifterna som SportExpressen har.

– Ni har hört ett rykte och jag har inget konkret att ta ställning till. Jag har ingen kommentar till det, säger Jönsson när SportExpressen får tag på Örebrotränaren.

För att Jönsson ska få till en flytt till Davos krävs det att den schweiziska klubben köper loss svensken eftersom han har kontrakt över nästa säsong. Det ska Davos vara villiga att göra enligt uppgifterna från SportExpressen.

Artikeln är skriven av:

Martin Fredriksson

Martin Fredriksson – Sportskribent
martin@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här