Foto: Bildbyrån

Det står nu klart att huvudtränaren Staffan Lundh och BIK Karlskoga går skilda vägar efter säsongen. Staffan har varit huvudtränare för klubben i två säsonger, men nu måste alltså Karlskoga hitta en ny tränare till nästa säsong. 

Staffan Lundh har sedan sin ankomst till BIK Karlskoga etablerat klubben som ett topplag i hockeyallsvenskan. Från att ha varit ett bottenlag när Staffan tog över laget så slutade Karlskoga förra säsongen på en femteplats i grundserien och på en tredjeplats i slutspelsserien. I år kommer Karlskoga att sluta på en fjärdeplats i tabellen och det återstår att se hur långt laget kan gå i slutspelsserien denna säsong.

– Staffan har valt att gå vidare i sin karriär. Vi är otroligt tacksamma över dessa två år tillsammans med honom. Han kom in i ett skede när klubben kom från en jobbig säsong och en 12:e plats i ligan. Staffan har varit starkt bidragande till att BIK Karlskoga återigen kan ses som ett topplag i Hockeyallsvenskan, säger klubbchefen Torsten Yngveson till Karlskogas hemsida.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här