MATCH: Skellefteå – Djurgården & Färjestad – Frölunda

 SPELTIPS: Skellefteå vinner + Över 5.5 i Färjestad – Frölunda

SPELSTOPP: 18:00 12/11

UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds

4.64
SPELA HÄR!

Åttondelsfinalerna i Champions Hockey League står för underhållningen denna tisdag. Av de fem SHL klubbarna som tog sig vidare så ställs fyra av dessa mot varandra i två heta möten. Färjestad tar mot Frölunda och Skellefteå drabbar samman med Djurgåden. 

Två riktigt bra matcher ska spelas när de fyra SHL klubbarna ställs mot varandra. Detta är första mötet av två mellan lagen och returerna spelas om en vecka.

Skellefteå tar mot Djurgården hemma i Västerbotten, ett hemmalag som innan Karjala Cup uppehållet haft en tyngre period spelmässigt. Laget har 2 segrar på de 7 senaste matcherna. På hemmais har man dock varit lite mer stabila och en av segrarna man har tagit var just på hemmaplan och mot Djurgården. En match där Skellefteå var det klart bättre laget.

Även bortalaget Djurgården kommer till den här matchen med svaga resultat den senaste tiden. 3 segrar på 10 matcher har det blivit för Stockholmslaget. Det är framförallt på bortaplan som Djurgården har haft det otroligt tufft.

Detta är en match mellan två hyfsat jämna lag men där jag tror Skellefteå kommer ha fördelen av hemmais och kommer gå segrande ur den här matchen.

Den andra matchen är mellan SHL giganterna Färjestad och Frölunda. Två lag som varit målglada under säsongen. Färjestad är det laget som gjort flest mål i SHL och Frölunda är det laget som gjort näst mest mål av alla lag.

Färjestad släpper även till en hel del puckar bakåt och det är bara bottenlagen i SHL som har släppt in fler mål än vad Färjestad har.

Historiskt så brukar även mötena mellan lagen kunna innehålla en hel del mål, speciellt när lagen har mötts i Karlstad så har det varit målrika tillställningar.

Jag har valt att spela en dubbel med dessa två matcher. Färjestad – Frölunda över 5.5 mål + att Skellefteå vinner till oddset 4.64, detta odds fick jag hos 888sport.

SÄTT IN 100 KR – FÅ 600 KR ATT SPELA FÖR HOS 888SPORT!

Speltips: Skellefteå vinner + över 5.5 mål i Färjestad – Frölunda.

Jag väljer att spela på Skellefteå som vinnare + över 5.5 mål i Färjestad mot Frölunda. Här är några orsaker till detta:

  • Skellefteå vann senaste mötet mot Djurgården för 12 dagar sedan med 4-0.

  • Djurgården har haft ett svagt bortaspel senaste matcherna, 1 vinst på 5 matcher har det blivit

  • Färjestad och Frölunda är båda två målglada lag

Spela Skellefteå vinnare + över 5.5 mål i Färjestad – Förlunda hos 888sport

Alla speltips på Hockeyresultat.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här