Foto: Bildbyrån

I Onsdags natt råkade Islanders back Johnny Boychuk ut för en otäck skada när han fick Artturi Lehkonens skridsko i ansiktet. Boychuk klarade sig ifrån synskador, men fick sy totalt 90 stygn.

Många trodde att Boychuk förlorat synen när att han kastade sig av banan efter att ha få en skridsko uppsparkad mellan ögonen i matchen mellan New York Islanders och Montreal Canadiens. Skadan var dock lindrigare än befarat, och Boychuk klarade sig från allvarliga synskador, men fick sy hela 90 stygn i ansiktet.

”Johnny Boychuk är OK”, sa Islanders GM, Lou Lamoriello, efter matchen. ”Hans öga har inte skadats, som tur var så träffade skridskon bara ögonlocket. Det tog 90 stygn att fixa, och en plastikkirurg tog hand om det. Jag vill inte överdriva med stygnen eftersom de är väldigt små stygn, men det krävdes 90 stygn”.

Några timmar senare kunde Boychuk själv ge lugnande besked via Twitter.

”Tack allihopa för alla positiva meddelanden och tankar! Jag är extremt tacksam..Som tur var så träffade skridskon bara ögonlocket. Förlåt för det sena svaret, facial recognition fungerade inte. Tack igen mina vänner”, skrev Boychuk skämtsamt på Twitter.

Klicka här för att se den läskiga incidenten.

Artikeln är skriven av:

Erik Eidissen– Sportskribent
erik@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här