Foton: Bildbyrån

Bröderna Chris och Cam Abbott kom till Rögle säsongen 2017/2018. Chris som sportchef inför säsongen och brodern Cam klev in som huvudtränare i mitten av säsongen. Sedan dess har bröderna varit med och byggt upp Rögle till ett topplag i SHL. Nu står det även klart att bröderna Abbott förlänger med klubben. 

Båda bröderna Abbott hade framgångsrika spelarkarriär där det gjorde avtryck i Rögle, Luleå och HV71 som spelare, som ledare har de även börjat göra avtryck på den svenska hockeyscenen. Sedan de tog över som sportchef och huvudtränare i Rögle har klubben gått från klarhet till klarhet.

Nu har bröderna Abbott valt att förlänga med Rögle BK och blir kvar i klubben till 2023.

– Vi är jätteglada att redan nu kunna presentera förlängningen med Chris och Cam Abbott. Det känns otroligt bra att ha kontinuitet i en verksamhet och jobba vidare på den resa som påbörjades för 2,5 år sedan. Både Chris och Cam har på ett imponerande sätt växt in i sina roller och med sitt driv och engagemang är de två av flera viktiga pusselbitar i den sportsliga organisationen, säger Rögles klubbdirektör Daniel Koch till klubbens hemsida.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här