Foto: Bildbyrån

Djurgårdenstränare Robert Ohlsson ser ut att vara förlorad för stockholmsklubben. Efter fem där han varit huvudtränare för Djurgården så kommer nu uppgifter att Ohlsson ligger i slutförhandlingar med SHL-konkurrenten Skellefteå AIK till kommande säsong.

Det är uppgifter till sportbladet som gör gällande att Robert Ohlsson ska vara mycket nära en övergång till Skellefteå AIK och bli klubbens huvudtränare till kommande säsong.

Robert Ohlsson komt till Djurgården 2016/2017 då han tog över som huvudtränare i klubben, han hämtades in från Frölunda och har bland annat varit med och tagit Djurgården till en SM-final.

Djurgården har dock den här säsongen haft det tyngre och Ohlssons kontrakt med Djurgården går ut efter säsongen. I december meddelade även Djurgårdens sportchef att förhandlingarna mellan parterna hade pausats.

Men nu ser det alltså inte att bli någon fortsättning i Djurgården för Robert Ohlsson utan han ser ut att flytta norrut och ta över Skellefteå till kommande säsong. Skellefteå har under säsongen inte haft någon uttalad huvudtränare utan Stefan Klockare, Anders Falk och Stefan Hedlund har alla tre delat på uppdragen. Hedlund kommer även att lämna klubben till kommande säsong då han tillsammans med den förre Linköpings-tränaren Bert Robertsson kommer att ta över den Schweiziska klubben Rapperswil.

 

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här