Under kvällen har det bara spelats två matcher i SHL på grund av tidigare flyttade matcher i och med påverkan av covid-19. De två matcher som utspelade sig under kvällen var Djurgården mot Brynäs och HV71 mot Luleå. Se samtliga resultat och målskyttar från SHL:s tisdagsomgång här nedan.

Djurgårdens IF – Brynäs IF 4-1 (3-0,1-1,0-0)

Målskyttar DIF: Linus Andersson 2x, Niclas Bergfors 2x

Målskytt BIF: Nicklas Danielsson

Kommentar:

Matchen på Hovet började i Brynäs favör men dom hade svårt att få in pucken bakom Djurgårdens målvakt Mantas Armalis. Brynäs kom från senaste omgången med högsta självförtroende efter att ha tvålat dit Frölunda med 7-1. Det försökte laget bygga vidare på i dagens match men så kom kallduschen i slutet av den första perioden. Inom loppet av 56 sekunder gick Djurgården från 0-0 till 3-0 efter bland annat två mål från Linus Andersson. Denna ledning blev för stor för Brynäs att hämta upp och matchen slutade till sist 4-1 till hemmalaget Djurgården.

HV71 – Luleå HF 5-1 (1-0,3-1,1-0)

Målskyttar HV71: Fredrik Forsberg 3x, Oskar Olausson, Johannes Kinnvall

Målskytt LHF: Linus Klasen