Här hittar du samtliga resultat ifrån Hockeyettans fortsättningsserie Allettan som spelas under våren 2020. Matcherna spelas under perioden december 2019 till februari 2020 och lagen jagar här poäng för att ta sig till den stora Hockeyettan-finalen. Hit tar sig de två lag som vinner de respektive Allettan-ligorna.

Resultat Allettan 2019/2020

Allettan är en förlängning av den mer kända Hockeyettan, där de bästa lagen ifrån vardera regionala division spelar vidare mot varandra. Lagen har här möjligheten att ta en plats i kvalserien till Hockeyallsvenskan, som är det riktigt stora klivet in i hockeyns finrum. Samtidigt är Allettan en plats där enskilda spelare får ögonen på sig av de större klubbarna och därefter har möjligheten att bli inplockade i ett bättre lag efter den avslutade säsongen.

Matcherna i Allettan utspelar sig mellan slutet av december och slutet av februari året därpå och vardera lag möter här varandra en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan. Efter de 18 matchomgångarna får de främsta lagen förbereda sig för spel i kvalserien, samtidigt som resterande lag får avrunda säsongen och ladda om på nytt inför den nästkommande.