Foto: Instagram/joakimlundell

Krislaget Linköping parkerar för närvarande sist i SHL och en del i att lösa krisen är att klubben har gått ut till sina supportrar och bett om hjälp. En swishkampanj har startats för att kunna hjälpa ekonomiskt till att förstärka laget och nu får kampanjen ett rejält tillskott när influencern och realitystjärnan Joakim Lundell bidrar med en står summa pengar till kampanjen. 

Häromdagen meddelande Joakim Lundell som är LHC-supporter att han var villig att bidra med en stor summa pengar om pengarna gick till att värva in en ny målvakt. Kontakt mellan influencern och klubben tog och under måndagen swishade Joakim Lundell in 100 000 kronor som bidrag till kampanjen.

”Jag kommer gå in med 100 000 kronor för att visa att jag vill hjälpa föreningen som jag verkligen älskar”, skriver Joakim Lundell på sin Instagram.

Foto: Instagram/joakimlundell

Efter att Joakim Lundell swishat in sitt bidrag har nu kampanjen där supportrarna bidragit ekonomiskt nu passerat 400 000 kronor.

”Insamlingen har nu passerat 400 000:-, tack vare ett generöst bidrag under kvällen från Joakim Lundell. Engagemanget och stödet som visas upp är inget annat än beundransvärt” skrev LHC på sin twitter.

Joakim Lundell uppmanade även sina följare på sin Instagram att bidra till insamlingen och det återstår att se vilken effekt detta ger.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här