Foto: Bildbyrån

Förra veckan kom uppgifter gällande att Jonathan Dahlén var klar för ännu en säsong i Timrå, enligt SportExpressen. Nu är det officiellt efter att Dahléns Timrå presenterade honom idag via en livesändning. Kontraktet är på ett år.

Förra säsongen var en riktig succésäsong för Jonathan Dahlén. Efter att ha valt att spela för Timrå redan den gångna säsongen i Hockeyallsvenskan, så blev 22-åringen näst poängbäst i serien med sina 77 poäng på 51 matcher. Nu är han alltså klar för ännu en säsong utanför Sundsvall.

Under en livesändning på Timrås hemsida skrev Jonathan Dahlén på ett ettårskontrakt med klubben.

– Det är klart jag tycker om att spela här, jag har stora känslor för klubben, säger han innan Timrås sportchef Kent ”Nubben” Norberg tar över:

– Det är fantastiskt kul för föreningen och alla att Jonathan valt att stanna ett år till, säger Norberg.

Timrå åkte ur SHL inför den föregående säsongen men har som mål att studsa tillbaka till den svenska högstaligan. Att Jonathan Dahlén valt att skriva på för ännu ett år för klubben i sitt hjärta framför näsan på flertalet SHL-klubbar är ett styrkebesked.

– Jonathan har varit tydlig med oss från dag ett. Om vi ska göra det här så ska vi gå upp, därför känns det extra roligt att han valt att stanna kvar nästa säsong och hjälpa oss på den vägen, säger ”Nubben” Norberg.

– Jag är ung än och kan därför välja att vara kvar ett år till. Vi ska bara gå upp, utan krusiduller, fortsätter Jonathan Dahlén.

Timrå har sedan tidigare fått behålla två andra succéspelare från säsongen 19/20 i Jens Lööke och Albin Lundin.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här