Foto: Bildbyrån 

Peter Andersson som har varit huvudtränare för Malmö Redhawks i fyra säsonger kommer att lämna klubben efter denna säsong. Detta efter ett gemensamt beslut mellan klubben och Andersson trots att han har två år kvar på kontraktet. 

Peter Andersson som både har en spelarkarriär och varit general manager i klubben tidigare har sedan säsongen 2016 varit huvudtränare för Malmö Redhawks. Inför säsongen skrev han även på ett nytt avtal som skulle sträcka sig över tre säsonger. Men nu står det klart att Andersson och Malmö Redhawks kommer gå skilda vägar redan efter den här säsongen. Detta är ett beslut som vuxit fram från båda parter och för att skapa ny energi så väljer alltså Peter Andersson och Redhawks att gå skilda vägar efter säsongen

– Vi går nu in i den avgörande och roligaste delen av säsongen. Vi vet att Peter brinner för det här och vi kommer göra allt för att vi ska få en så bra avslutning tillsammans som möjligt, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här