Foto: Bildbyrån

Örebro Hockey har gett sina supportrar en tidig julklapp. Under onsdagen meddelar klubben på sin hemsida att man förlänger med huvudtränaren Niklas Eriksson. 

Örebro har gjort en stark säsong hittills i SHL, där man parkerar på en femteplats i tabellen med 42 inspelade poäng. Nu väljer klubben att förlänga med sin huvudtränare Niklas Eriksson.

På sin hemsida meddelar Örebro att Eriksson har skrivit på ett tvåårskontrakt. Skulle kontraktet fullföljas hela vägen, innebär det att Niklas Eriksson tränar Örebro Hockey fram till och med säsongen 2022/23.

– Det känns jättebra att fortsätta jobba i klubben. Jag trivs i staden, organisationen och vi har ett otroligt stöd från alla Örebroare. I dessa tider känns det såklart tryggt att få fortsätta jobba på. Vi har fått en bra start på säsongen och nu ligger allt fokus på att fortsätta bygga vidare på det här under resterande del av säsongen. Vi har påbörjat en resa under de senaste åren och vi har något bra på gång. Vi ska fortsätta jobba på det sätt som vi tror på och ta ytterligare steg för att nå vårt mål som är att vinna SM-Guld, säger Niklas Eriksson till Örebros hemsida.

Eriksson kom till Örebro som assisterande tränare mitt under säsongen 2016/17 och har varit med under klubbens resa till ett stabilt SHL-lag. Under säsongen 2018/19 tog han över huvudansvaret på tränarbänken och har haft det sedan dess. Nu ser det alltså ut att bli ett par år till för Eriksson i Örebro.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här