Foto: Bildbyrån

Olle Liss som kom till Björklöven i mitten av den gångna säsongen och blev snabbt en publikfavorit i Umeå, kommer nästa säsong spela som supporterspelare i klubben.

Björklöven startade under fredagen en insamling där målet var att få in 300 000 kronor för att kunna finansiera en spelare som skulle få titeln supporterspelare under säsongen. Drygt ett dygn efter att insamlingen hade startat så var pengarna i hamn för klubben.

Valet föll på Olle Liss som därmed förlänger sitt kontrakt med klubben.

Liss spelade 26 matcher under förra säsongen och bidrog med 24 poäng, nu blir det alltså ytterligare en säsong i Björklöven då kontraktet är skrivet över säsongen 2020/2021, en säsong han kommer spela som supporterspelare.

-Först av allt vill jag tacka alla supportrar som bidragit till insamlingen, jag är sjukt imponerad! Grymt kul att Olle fortsätter resan med oss. Fortsätter han som han avslutade säsongen har han goda utsikter att skapa sig legendstatus i Umeå. Typisk publikfavorit och med sin spetsegenskap i sitt skott så hoppas jag han kan skjuta in fler viktiga mål för oss i vinter, säger Björklövens sportchef Per Kenttä till klubbens hemsida