Foto: Bildbyrån

New York Rangers vann mot Chicago Blackhawks med 6-3 inatt, och Zibanejad var inblandad i fyra av målen. Efter matchen var Blackhawks Robin Lehner allt annat än nöjd med prestationen.
– Vi kollapsade, se bara på deras mål, många helt öppna lägen framför mål, sa Lehner till nhl.com efter matchen.

New York Rangers jojo-säsong fortsätter. Inatt stod det för ännu ett målkalas när Chicago Blackhawks besegrades med 6-3. Mika Zibanejad hade stor poängshow med ett mål och tre assist.

Efter matchen var Robin Lehner upprörd över sitt lags försvarsspel, efter att Blackhawks släppt in hela fem mål i den tredje perioden.

”Vi kollapsade”, sa Lehner upprört i den mixade zonen. ”Kolla bara på deras mål, många helt öppna lägen framför vårt mål. De jobbade hårdare än oss, jag måste göra några extra räddningar, men ärligt talat så var den perioden inte särskilt bra.”

Rangers tränare, David Quinn, var desto muntrare efter matchen.

”Vi har verkligen blivit ett lag de senaste två månaderna. Lyssna, man måste vinna matcher även när man inte spelar bra, och vi var allt annat än bra de två första perioderna”, sa Quinn efter matchen. ”Men vi lyckades vända på det och jag tycker att vi spelar riktigt bra i den tredje perioden”.

Henrik Lundqvist satt återigen på bänken, och ryktas vara på väg till Colorado Avalanche, för att få en sista chans att vinna Stanley Cup.

Artikeln är skriven av:

Erik Eidissen– Sportskribent
erik@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här