Foto: Bildbyrån

Nils Höglander fortsätter att göra i succé i NHL. I natt gjorde han det matchavgörande målet när Vancouver Canucks vann mot Winnipeg Jets med 4-1, efter ett volleymål. Se målet nedan.

Den 20-åriga forwarden från Bockträsk har fått ett stort förtroende i Vancouver Canucks under inledningen av säsongen, där han bildat kedja med lagkaptenen Bo Horvat och Tanner Pearson. Kedjan har varit framgångsrik hittills och i natt visade de prov på varför de förtjänar istid, inte minst Höglander.

Efter drygt tio minuter in i den första perioden gjorde Nils Höglander sitt tredje mål för säsongen, när han knackade dit en puck på volley, efter en tilltrasslad situation. Målet innebar 2-1 till Vancouvers fördel och blev till sist matchavgörande i matchen, som slutade 4-1.

Målet innebär att Höglander nu har gjort sex poäng totalt i NHL på elva matcher, och placerar sig därmed på en tredjeplats i poängligan för rookies i ligan. Nykomlingarnas poängliga leds av Kirill Kaprizov, som gjort sju poäng hittills för Minnesota Wild.

Se Höglanders volley-mål

 

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här