Foto: Bildbyrån

Hockeyresultat.se kunde igår rapportera att Toronto Maple Leafs värvat in målvakten Jack Campbell för att lösa lagets målvaktskris. Nu står det klart att Campbell får chansen direkt när Maple Leafs tar emot Ducks på hemmaplan.

Torontos två nyförvärv Jack Campbell och Kyle Clifford får chansen får start i matchen mot Anaheim Ducks, detta rapporterar klubben via sin hemsida. Nyförvärven värvades in från Los Angeles Kings i onsdags och kastas in i hetluften direkt då Torontos förstemålvakt Frederick Andersen är fortsatt borta med den nackskada han ådrog sig mot Florida Panthers i måndags. Andersen är tillbaka i träning, men reser inte med laget till bortamatchen mot Montreal på lördag.

Campbell medger att hans jobb som målvakt gör det lättare att hoppa in i ett nytt lag och leverera från start.

”Ärligt talat så är mitt jobb ganska simpelt”, sa Campbell. ”Jag tänkte på det under morgonmötet när de gick igenom taktiken inför kvällens match. Det enda jag behöver oroa mig för är att stoppa pucken och jag snackade med Jake Muzzin lite om taktiken och vad de vill att jag ska göra när jag stoppar pucken bakom mål. Nu vet jag vad jag ska göra så nu är det bara att gå ut och ha roligt”, sa en förväntansfull Jack Campbell till nhl.com.

Artikeln är skriven av:

Erik Eidissen– Sportskribent
erik@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här