Foto: Bildbyrån

Frölundas lagkapten Joel Lundqvist har skrivit på för klubben för spel även nästa säsong. Till klubbens hemsida säger Lundqvist att det kan komma ännu fler säsonger i Göteborg för hans del.

En härlig nyhet för alla frölundaiter dök upp på klubbens hemsida idag. Åldermannen tillika trotjänaren Joel Lundqvist förlänger sitt kontrakt med Frölunda till 2022.

Lagkaptenen säger till Frölundas hemsida att det inte med säkerhet är det sista året och att det fortfarande är lika kul med hockey.

– Det är inget uttalat om att det är det sista kontraktet. Men man är ödmjuk i den situationen också, man är inte 20 längre samtidigt som jag känner att jag presterar på den nivå jag vill. Det är fantastiskt kul att få vara med i den här organisationen, säger Joel Lundqvist till Frölundas hemsida.

Det är andra gången som Joel Lundqvist kritar på ett ettårskontrakt med klubben, tidigare har det varit långa kontraktsperioder, något som inte fungerar längre.

– Man har ju kommit upp lite i ålder, så det känns bra både för egen del och för klubben att göra på det sättet. Jag är van sedan tidigare att köra lite längre avtal, men det passar bättre nu att köra år för år.

Den 38-åriga centern har spelat sex matcher under säsongen och stått för totalt tre poäng.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här