Det blev en tung kväll på jobbet för New York Rangers spelarna när laget åkte till Tampa för mötet med Tampa Bay Lightning, Rangers förlorade med 9-3 och Lundqvist hann både bli inbytt och utbytt.  

Henrik Lundqvist började matchen i båset och fick se sin målvaktskollega Alexander Georgiyev få en svettig start, målen trillade in på i stort sett allt som sköts och redan efter 6.42 in i matchen så stod det 4-0 till Tampa Bay. Detta fick tränaren i Rangers att agera och Lundqvist fick äntra isen för att försöka få stopp på målkalaset. Det gav en tillfällig effekt och efter första perioden stod det 4-1 till Tampa.

I andra perioden var det Lundqvist tur att få en svettig period, Steven Stamkos utökade till 5-1 för Tampa efter 7.07 in i andra perioden. Efter detta rann det iväg återigen och även Lundqvist skulle när period nummer två vara över ha släppt in fyra mål. 8-1 till Tampa Bay var resultatet efter två perioder

Lundqvist blev i och med detta även utbytt inför tredje perioden. Lundqvist blev alltså både inbytt och utbytt under samma match. Georgiyev fick återigen chansen mellan stolparna till tredje perioden, bytet gav ingen superstor effekt och Tampa kunde enkelt vinna matchen med 9-3.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här