Foto: Bildbyrån

Jättetalangen William Eklund gjorde ikväll comeback för sitt Djurgården efter att ha varit borta för problem med blindtarmen i ett antal matcher. Comebacken höll tyvärr inte särskilt länge innan Eklund var tvungen att kliva av. I mitten av den andra perioden blev han olyckligt intacklad i den egna båsdörren. Efter smällen lämnade han matchen i stora smärtor.

Djurgården har redan ett antal viktiga spelare på skadelistan så en skada på William Eklund skulle inte vara bra för laget. Dagens match var som sagt Eklunds comeback efter att ha tvingats till en blindtarmsoperation. Eklund har tidigare under säsongen varit borta med corona och missade också därför JVM.

Dagens comeback fick ett tvärt slut när han i upptakten av den andra perioden kämpade mot Rögles Melker Eriksson när Djurgårdens båsdörr plötsligt öppnades. Eklund hann inte reagera och åkte därför rätt in i båsdörren. I stora smärtor tog han sig till båset. På bilderna såg det ut som högerhanden fick ta den största smällen.

– Aj, aj aj. Det är en isande känsla i hela kroppen. Man ska hålla den dörren stängd. Hoppas det går bra för William, säger C Mores Sanny Lindström i sändningen.

Efter smällen lämnade Eklund matchen tillsammans med Djurgårdens läkare. Nu håller Djurgården tummarna för att succejunioren inte ska göra skadelistan längre.

Artikeln är skriven av:

Martin Fredriksson

Martin Fredriksson – Sportskribent
martin@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här