Foto: Bildbyrån

Inatt spelades det flera matcher i NHL bland annat Toronto mot Calgary. I Toronto har stjärnorna Auston Matthews och Mitch Marner stått för de flesta poängen. En som inte levt upp till de högt ställda förväntningarna är William Nylander. Men kanske var nattens match en vändning för hans del.

Han blev nämligen stor hjälte för Toronto med sina två mål. Det såg dock mörkt ut när Calgary satte 1-0 med lite drygt tre minuter kvar av den tredje perioden. Toronto dominerade skottstatistiken och lyckades när klockan stod på 18:32 av den tredje perioden sätta dit kvitteringen genom William Nylander. Matchen gick till förlängning och där lyckades firma Nylander och Matthews kombinera fram till ett segermål från svensken.

New York Rangers spelade inatt mot Philadelphia och för Rangers fortsätter resultaten gå emot trots att Zibanejad stod för två assist och Chris Kreider för ett hattrick. Ett lag som har överraskat positivt den här säsongen är Los Angels Kings som inatt tog sin sjätte raka seger efter slutresultatet 2-1 mot St. Louis Blues.

Artikeln är skriven av:

Martin Fredriksson

Martin Fredriksson – Sportskribent
martin@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här