Foto: Bildbyrån

Djurgården och spelaren Gustav Possler kom under gårdagen överens om att bryta kontraktet i förtid. Detta efter att Gustav inte fått den speltid som önskats och var därmed fri att söka sig vidare till någon annan klubb. Redan dagen efter står det klart att Possler har hittat en ny klubb i Lukko som spelar i den finska högstaligan. 

Gustav Possler som kom till Djurgården inför säsongen 2016-2017 har efter två skador 2017 och 2019 som höll han borta från spel under längre perioder den här säsongen haft det tufft att slå sig in i Djurgården. Det har blivit sparsamt med speltid och därför kom Possler tillsammans med Djurgården fram till att bryta hans kontrakt i förtid.

Possler har istället skrivit på ett kontrakt med Lukko som ligger femma i den finska högstaligan. Det blev totalt 114 matcher och 33 poäng i Djurgårdströjan för Possler

–I rådande konkurrens i vår spelartrupp har Gustav denna säsong inte erhållit den regelbundna speltid han behöver för att lyckas. Vi har därför gemensamt kommit överens om att avsluta det gällande anställningsavtalet i förtid säger Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här