Vegas Golden Knights har startat säsongen på bästa möjliga sätt. I natt tog laget ännu en övertygande seger, när Anaheim Ducks besegrades med 5-4. Knights har bara förlorat en match på ordinarie tid efter de första tio matcherna denna säsongen, vilket tangerar den bästa starten i klubbens korta historia. 

Hockeyresultat.se var på plats i T-Mobile Arena och kunde bevittna ännu en Golden Knights seger när Anaheim Ducks lades på rygg i en målfest som slutade 5-4. Segern var lagets åttonde på de tio första matcherna denna säsong och laget leder nu den västra divisionen, trots att de har fyra matcher mindre spelade än St. Louis Blues som innehar andraplatsen.

Efter att ha dominerat de två första perioderna ledde Golden Knights med klara 4-1, och det såg länge ut som att de skulle ta en komfortabel seger. Men efter tre snabba mål i den tredje perioden kvitterade Ducks till 4-4 i mitten av den tredje perioden via veteranen Ryan Getzlaf.

Med mindre än fyra minuter kvar att spela lyckades Vegas återta ledningen via Zach Whitecloud, och det visade sig bli matchavgörande då Vegas lyckades försvara ledningen och vinna med 5-4.

Vinsten var Golden Knights åttonde på de tio första matcherna, vilket tangerar klubbrekordet från 2017, lagets första säsong i NHL. På torsdag möts lagen igen och då har Golden Knights chansen att sätta nytt klubbrekord.