Foto: Bildbyrån

Columbus hade redan räknat hem segern med 10 minuter kvar och en 4-2-ledning i söndagens match mot Philadelphia Flyers, men efter en mirakelvändning lyckades Flyers vinna med 4-7.

– Att vi ledde med två mål var bara en enda stor dimridå, säger tränare John Tortorella efter matchen.

Flyers nyförvärv Kevin Hayes var en bidragade orsak till vändingen, då han gjorde 5-4-målet med drygt 5 minuter kvar av matchen.

”Jag hade inte planerat någon speciell dragning”, säger Hayes in en intervju med NHL.com. ”Jag skulle bara inte skjuta, han hade redan räddat två frilägen som avslutats med ett skott. Han räddade mitt skott, men som tur var hamnade returen mitt framför mig”.

Flyers tränare Alain Vigneault var nöjd efter matchen, och tyckte att vinsten var välförtjänt.

”Jag tycker vi förtjänade att vinna”, säger Vigneault. ”Vi var det bättre laget och hade en riktigt stark andra period, kvitterade men släppte in ett mål igen. Oavsett vad som hände i matchen så forsatte grabbarna att kriga på. Kort sagt, efter två perioder bestämde vi oss för att gå in och hitta vägar att vinna, och sen gjorde vi det”.

Efter en svag inledning på säsongen har Philadelphia sakta börjat komma igång. Vinsten var Flyers tredje raka och fjärde upp laget på 12e plats I den östra divisionen.

Artikeln är skriven av:

Erik Eidissen– Sportskribent
erik@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här