Här hittar du det kompletta spelschemat för Champions Hockey League under säsongen 2021/2022. De första matcherna spelas den 26 augusti och de sista gruppspelsmatcherna i oktober. Slutspelet pågår sedan in i 2022.

Spelschema CHL 2021/2022

Ilves - Farjestad
Kosice - Skellefteå
ERC Ingolstadt - Vaxjo
Munchen - Lukko
Rapperswil - Tappara
Servette - Pardubice
Belfast - Salzburg
Vitkovice - Biel
Stavanger - Trinec
Aalborg - TWK Innsbruck
Adler Mannheim - Rouen
Bolzano - Pelicans
Lukko - Servette
Farjestad - Munchen
Vaxjo - Rapperswil
ERC Ingolstadt - Vitkovice
TWK Innsbruck - Skellefteå
Biel - Tappara
Salzburg - Pelicans
Trinec - Aalborg
Kosice - Adler Mannheim
Bolzano - Stavanger
Belfast - Pardubice
Rouen - Ilves

Champions Hockey League, eller CHL som ligan också brukar kallas är platsen där klubblag ifrån olika europeiska ligor får möjligheten att spela mot varandra. Lagen kan kvalificera sig hit genom att lyckas tillräckligt bra i den nationella ligan och på så sätt belönas med äran att få representera ligan på internationell nivå.

Matcherna i ligan spelas parallellt med mötena som sker i den vanliga ligan, vilket innebär att spelschemat består av flera matcher vid en och samma tidpunkt. På så sätt kan de nationella ligorna på bästa sätt lägga sin planering så att den inte hindrar klubbarna från spel i bägge ligorna.

För den som vill kunna följa matcherna som spelas i CHL så är det i Sverige SVT som har sändningsrättigheterna. I deras kanaler visas utvalda matcher, då främst de som de svenska lagen är med och spelar. I och med att det ofta går mycket bra för SHL-lagen här brukar även den spännande finalen gå att se i svenskt television.