Champions Hockey League 2020/2021 är inställt på grund av covid-19 pandemin!

Här hittar du det kompletta spelschemat för Champions Hockey League under säsongen 2020/2021. De första matcherna spelas den 6 oktober och turneringen pågår fram till 9 februari 2021. På grund av coronapandemin så har formatet på turneringen ändrats till säsongen 2020/2021. Istället för gruppspel och slutspel så spelas det istället direkt utslagningar i matcher om bäst av två från start.


Annons: ⇢ William Hill - Få 100 kr som freebet när du sätter in 200 kr!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Spelschema CHL 2020/2021

Skellefteå - Zug
Tychy - Liberec
Aalborg - Karpat
Ilves - Munchen
Neman Grodno - Frölunda
Servette - Straubing Tigers
Sparta Prague - Lukko
Stavanger - Rögle
Tappara - Salzburg
Yunost Minsk - Trinec
Eisbaren Berlin - Luleå
Vienna Capitals - Davos
Biel - Bolzano
Grenoble - Adler Mannheim
Sonderjyske Ishockey - Zurich
Zug - Skellefteå
Trinec - Yunost Minsk
Bolzano - Biel
Frölunda - Neman Grodno
Karpat - Aalborg
Lukko - Sparta Prague
Munchen - Ilves
Rögle - Stavanger
Salzburg - Tappara
Adler Mannheim - Grenoble
Straubing Tigers - Servette
Liberec - Tychy
Luleå - Eisbaren Berlin
Zurich - Sonderjyske Ishockey
Davos - Vienna Capitals

Champions Hockey League, eller CHL som ligan också brukar kallas är platsen där klubblag ifrån olika europeiska ligor får möjligheten att spela mot varandra. Lagen kan kvalificera sig hit genom att lyckas tillräckligt bra i den nationella ligan och på så sätt belönas med äran att få representera ligan på internationell nivå.

Matcherna i ligan spelas parallellt med mötena som sker i den vanliga ligan, vilket innebär att spelschemat består av flera matcher vid en och samma tidpunkt. På så sätt kan de nationella ligorna på bästa sätt lägga sin planering så att den inte hindrar klubbarna från spel i bägge ligorna.

För den som vill kunna följa matcherna som spelas i CHL så är det i Sverige SVT som har sändningsrättigheterna. I deras kanaler visas utvalda matcher, då främst de som de svenska lagen är med och spelar. I och med att det ofta går mycket bra för SHL-lagen här brukar även den spännande finalen gå att se i svenskt television.