Här hittar du resultaten ifrån alla hittills spelade matcherna under säsongen 2021/2022 i svenska damligan SDHL. Grundserien pågår från 11 september 2021 och avrundas den 6 mars 2022, då följer slutspelet där vi får veta vilket lag som kröns till nya mästare. Varje match är otroligt viktig, då dem direkt påverkar ställningen i ligans tabell som i sin tur bestämmer vilka som går till slutspel.

Resultat SDHL 2021/2022

Linkoping W
1 - 2
MODO W
AIK W
1 - 4
Brynas W
SDE HF W
1 - 5
Leksand W
Djurgarden W
1 - 3
Luleå W
Linkoping W
6 - 3
Leksand W
HV 71 W
3 - 6
SDE HF W
Brynas W
2 - 4
Djurgarden W
Frölunda W
2 - 0
AIK W
MODO W
2 - 3
Luleå W
Leksand W
2 - 3
Djurgarden W
HV 71 W
3 - 1
AIK W
Brynas W
2 - 0
Linkoping W
Frölunda W
3 - 2 OT
SDE HF W

 

I Svenska Damhockeyligan deltar sammanlagt tio klubblag som möter varandra under 36 omgångar. De åtta lag som här lyckas allra bäst i sina matcher tar sig efter grundomgången vidare till slutspelet, där varje möte spelas i form av ett bäst-av-fem möte. Detta innebär att kvartsfinalerna, semifinalerna och finalen kan bestå av mellan tre och fem matcher vardera.

På ett liknande sätt avgörs det vilka lag som får stanna kvar i ligan till nästkommande säsong. Precis som de bottenplacerade SDHL-lagen vill behålla sina platser, suktar lagen ifrån Damettan efter ett avancemang till högstaligan. Vilka två lag som får spela i den nästföljande säsongen avgörs genom ett kval som på flera sätt liknas med herrarnas kval till SHL. Lagen möts i tre matcher, där vinnaren i flest möten belönas med en SDHL-plats.