Liveuppdatering & Livereferat från NHL & SHL matcher2021-07-13T15:25:10+02:00

På Hockeyresultat.se visar vi liveuppdatering och livereferat från utvalda matcher. Om du inte har möjligheten att se den aktuella matchen via någon streamingtjänst eller på tv:n, så finns denna funktion för dig. Den är enkel och smidig att följa, där matchens höjdpunkter kommer att visas för dig. Sedan kommer matchrelaterade inlägg från Twitter att visas, antingen från de officiella konton som de aktuella lagen äger, eller från utomstående.

Här hittar du de aktuella matcherna:

Liveuppdatering / Livereferat

Liveuppdateringen görs på svenska av ett AI (artificiell Intelligens) där den plockar fram höjdpunkterna för varje match. Ibland är den lite upprepande i sitt referat av matchen, men den blir bättre och du får ta del av den viktigaste informationen för varje match. Du bjuds även på Twitter-inlägg som är relaterade till den aktuella matchen, inför och under matchen.

En anledning till att följa en liveuppdatering är just att den sorterar ut det viktigaste ur alla matcher. Om man inte har tid eller möjlighet att följa en match till punkt och pricka via tv eller radio, så finns denna tjänst tillgänglig för den som ändå vill följa sitt lag eller en specifik match.

Till toppen