Här hittar du det kompletta spelschemat för den finska ishockeyligan Liiga under säsongen 2019/2020. Säsongen inleds med en grundserie där alla lag möter varandra minst fyra gånger vardera under de 60 omgångarna. Klubbar som ligger nära varandra får geografiskt får möjligheten att mötas i en extra match under säsongen. Samtliga tider i spelschemat är angivna i svensk tid.

Spelschema Liiga 2019/2020

 

Hameenlinna - KalPa
Ilves - Assat
JYP - Tappara
Karpat - Lukko
KooKoo - IFK Helsinki
SaiPa - Jukurit
TPS Turku - Vaasan Sport
Assat - TPS Turku
IFK Helsinki - JYP
Jukurit - Hameenlinna
KalPa - Lukko
Pelicans - SaiPa
Tappara - KooKoo
Vaasan Sport - Karpat
Hameenlinna - Ilves
JYP - Vaasan Sport
Karpat - Assat
KooKoo - KalPa
Lukko - IFK Helsinki
SaiPa - Pelicans
TPS Turku - Jukurit

Säsongen i Liiga sträcker sig från september månad då grundserien börjar, till april månad då en ny finsk mästare utses i slutspelet. Grundserien pågår till någon gång i mitten av mars och under den perioden finns det nästan varje dag matcher att följa.

Sammanlagt spelas det varje säsong 450 matcher under grundserien, vilket bjuder på möten mellan några av de främsta lagen inom finsk ishockey. Dock är det idag ingen svenska tv-kanal som sänder matcherna ifrån ligan. Inte heller någon av de stora streamingtjänsterna erbjuder ligan i sitt utbud. Däremot kan det ibland hända att en del spelbolag som erbjuder odds på matcherna har livestreaming på sin hemsida.