Här kan du se resultaten ifrån samtliga spelade matcher i Champions Hockey League under säsongen 2019/2020. De 32 deltagande nationerna inleder sitt spel i ligan med 6 gruppspelsmatcher vardera, där varje poäng som man kan få med sig är otroligt viktig för att kunna ta sig till slutspelet.

Resultat CHL 2019/2020

Laddar...

I de åtta CHL-grupperna spelas det sammanlagt 96 matcher under gruppspelet, som pågår under hösten. Efter det tar sig hälften av lagen vidare till slutspelet, där de dubbla mötena mellan lagen avgör vem som går vidare till nästa omgång. Från start till och med semifinalerna möts alla lag två gånger, en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan. Finalen är i och med det den enda kampen som sker i form av en enskild match.

Jämfört med andra ligorna så är inte CHL en liga där man automatiskt åker ut för att man inte presterar tillräckligt bra. För att få vara med i nästa upplaga hänger det snarare på hur man presterar i den inhemska ligan, då detta är helt avgörande för om man får spela i CHL på nytt eller ej. Man kan kvalificera sig till ligan genom att vinna den inhemska ligan, men även genom att placera sig högt upp i grundseriens tabell. Det enda lag från den tidigare säsongen som är garanterad att få delta på nytt är laget som vinner.